pocetak
resenja
usluge
O_nama
partneri
reference
kontakt
     Ugostiteljstvo   Trgovina   Poljoprivreda     Proizvodnja   Knjigovodstvo   Softver

 

 

1. UGOSTITELJSTVO

Višegodišnje iskustvo u oblasti ugostiteljstva i hotelijerstva postavilo nas je na poziciju jednog od najkvalitetnijih proizvođača softvera ove namene. Rešenje obuhvata sve neophodne procese u ugostiteljstvu: rad konobara, šank, kuhinja, recepcija, dostava, menadžment uz sva Zakonom predviđena dokumenta, kao i veliki broj izveštaja koji olakšavaju poslovanje naših klijenata. Izuzetno smo zadovoljni funkcionalnošću novih verzija koje su u upotrebi od ove godine u restoranima "Belavila" i "Lovac" iz Kikinde, "Ždrebac" iz Čoke, kao i u hotelu "Magnojila" iz Pančeva.

 


2. TRGOVINA

Pre više od 11 godina dobili smo priliku da razvijemo softver za trgovinsko preduzeće AD "Angropromet" iz Kikinde, koje broji 28 maloprodajnih objekata(od čega 5 super marketa i robnu kuću sa površinama od preko 800m2) i koje u svom asortimanu ima preko 40.000 artikala. Ovakva problematika nas je inspirisala da razvijemo sisteme za upravljanje nabavkom, magacinom i zalihama, logistikom i distibucijom, prodajom. Sve navedeno prožima obiman sistem izveštavanja, kao i analize i pedviđanja. Ovako razrađen proizvod lako je našao put do velikog broja firmi iste ili slične delatnosti.

 


3. POLJOPRIVREDA

Specifičnost poljoprivrede i zahtevi naših klijenata su nas opredelili da razvijemo sistem ugovaranja poljoprivrednom proizvodnjom. Danas sistem, razvijen za potrebe AD "Agrostočar" iz Kikinde i doo "Bisagro" iz Novog Kneževca, sadrži automatizovano upravljanje otkupnim mestima, ugovaranje poljoprivredne proizvodnje, dinarske i devizne kompenzacije i ostale neophodne postupke u procesu ugovaranja poljoprivredne proizvodnje.

 


4. PROIZVODNJA

Naše rešenje za proizvodnju, nastalo je kao plod višegodišnje saradnje sa firmom doo "Grindex" iz Kikinde, koja je danas jedan od najvećih izvoznika u Srbiji, a bavi se proizvodnjom visoko tehnoloških brusilica. Kompleksan informacioni sistem prati sve procese(faze) u proizvodnji od nabavke do gotovog proizvoda, uz obiman sistem izveštavanja o troškovima po fazama kako materijalnih, tako i ne materijalnih.

 


5.KNJIGOVODSTVENE AGENCIJE

Rešenja za knjigovodstvene agencije sublimiraju različite module iz gore navedenih rešenja u zavisnosti od potreba agencije. Korisnici mogu sami vršiti odabir modula koji su im neophodni za poslovanje agencije.

 

 

6. SOFTVERSKA REŠENJA

Izrada softverskih rešenja specijalih namena. Ukoliko imate potrebu za razvoj softvera za specifičnu namenu sloboddno nas kontaktirajte iznesite vaš problem mi smo tu da odgovorimo na Vaš zahtev.

 

 

PROIZVODI

 

1. Robno materijalno knjigovodstvo

2. Finansijsko knjigovodstvo

3. Magacinsko poslovanje

4. Pogonsko knjigovodstvo

5. Osnovna sredstva

6. Obračun zarada

7. Ugovaranje poljoprivredne proizvodnje

8. Aplikacije za fiskalne uređaje (KASA) i POS aparate

9. Aplikacije za mobilne telefone

10. Dizajn, WEB dizajn i internet programiranje

nalog za kuhinjuIZGLED LIST DNEVNOG PROMETA UGOSTITELJA u PDF formatu ......... PREUZMI

IZGLED IZVEŠTAJA O PRODAJI ARTIKALA u PDF formatu ..................... PREUZMI

IZGLED IZVEŠTAJA O PRODAJI PO KONOBARIMA u PDF formatu ....... PREUZMI

 

Budite za korak ispred drugih sa našim rešenjima za :

•Trgovinske firme
•Proizvodne firme
•Maloprodajne objekte
•Restorane i kafiće
•Knjigovodstvene agencije
•Zemljoradničke zadruge

•Izrada specijalizovanih softverskih rešenja po Vašem zahtevu

Saznaj više
 

PONAĐITE NAS NA FACEBOOK

NOVOSTI

ŠTA NAŠI KLIJENTI MISLE O NAMA ...

Sa programom smo prezadovoljni tehnička podrška je odlična ...

Branislav Bajić - Proficom